CEWE Nyomda szolgáltatások Budapesten

Kérjen árajánlatot bátran!

Digitális nyomdai szolgáltatások - Cewe Nyomda

Szolgáltatásaink

  • Digitális nyomtatás német minőségi sztenderdeknek megfelelően, a modern gépparknak köszönhetően

  • Teljes körű kötészeti eljárások kivitelezése többéves szakmai tapasztalattal

  • Nyomdai előkészítés, grafikai tervezés és tanácsadás

 

CEWE Nyomda szolgáltatások Budapesten

Szórólap

Szórólap nyomtatás a CEWE Nyomdánál akár kis példányszámban is! A digitális technológia lehetővé teszi a minőségi és gyors nyomtatást.

Névjegykártya

Névjegykártya nyomtatás: lehet színes vagy fekete-fehér, egyoldalas vagy kétoldalas, szabvány vagy egyedi – a CEWE Nyomda garantálja a minőséget!

Akvarell naptár

2990 Ft

Névnapos gyermeknaptár nyomtatás Baracsi Gabriella grafikusművész illusztrációival.

Matrica

Matrica nyomás a CEWE Nyomdánál minimális mennyiség megkötése nélkül. Akár darabonként egyediesített megrendelést is vállalunk.

Naptár

Tervezze meg saját igényei szerint naptárát! A naptár nyomtatás során a CEWE Nyomda kitűnő minőséget és gyors elkészülési időt biztosít.

Könyv

Könyv nyomtatás a digitális CEWE Nyomda segítségével, akár alacsony példányszámban, darabonként egyediesített formában is!

Katalógus

A digitális nyomdatechnológia garantálja a katalógus nyomtatás költséghatékony és gyors kivitelezését. Kérjen árajánlatot bátran!

Poszter

Poszter nyomtatás fotóminőségben a CEWE Nyomdánál. Gépparkunk egyedülálló színvisszaadást biztosít minden megrendelésnél.

Oklevél

Egyediesített oklevél nyomtatás a CEWE Nyomda segítségével. Kérjen árajánlatot bátran, már 60 percen belül ajánlatot adunk Önnek!

Brossúra

Több éves szakmai tapasztalattal látjuk el a brossúra nyomás folyamatát, melyet kiváló minősége is bizonyít. Kérje egyedi ajánlatunkat!

Prospektus

Prospektus nyomás kis és nagy példányszámban egyaránt a CEWE Nyomdánál. Kérje egyedi árajánlatunkat még ma!

Füzet

Egyedi füzet készítés tűzött kötéssel, digitális nyomtatással, kedvező áron! Nyomdánk garantálja a kiváló minőséget és a teljes körű kötészetet.

Étlap, menükártya

Étlap nyomtatás gazdaságos kivitelezéssel, akár darabonként egyediesített formában is. A digitális nyomtatás gyors megoldást nyújt Önnek!

Képeslap

Tervezze meg ízlésének megfelelően a képeslapot! Nyomdánk kitűnő minőséget biztosít mind a nyomtatás, mind a kötészet során.

Meghívó

Meghívó digitális nyomtatás akár darabonként egyediesítve. Szerkessze meg a nyomdakész anyagot, a kivitelezést pedig bízza ránk!

Plakát

Plakát nyomtatás digitális nyomda technológiával a CEWE Nyomdánál! Mi garantáljuk Önnek a kitűnő nyomtatási és kötészeti minőséget.

Belépőjegy

Legyen szó darabonként különböző bérlet, vagy sorszámozott belépőjegy digitális nyomtatásról, a CEWE Nyomda számára egyik sem akadály!

Egérpad

Szivacsgumi, textilfelületű egérpad nyomás gyorsan. Az Ön által készített grafikát szublimációs eljárással az egérpad felületére nyomtatjuk.

Esküvői meghívó

Professzionális minőségű esküvői meghívó digitális nyomtatás akár darabonként egyediesítve. Igény esetén fóliázva, védőlakkal ellátva!

Asztali naptár

Jegyzetelésre és marketing célra egyaránt kitűnő az asztali naptár. Kérje ajánlatunkat szabvány vagy egyedi méretű asztali naptár nyomtatásra!

Fali naptár

Fali naptár nyomtatás gyors ajánlatadással, rövid elkészülési idővel. Magánszemélyek és cégek számára egyaránt kedvező ajánlatot biztosítunk.

Gyászértesítő

Gyászértesítő nyomás Budapesten. A digitális nyomdatechnológia garantálja a rövid elkészítési időt és a nyomtatás kiváló minőségű kivitelezését.

Használati utasítás

Használati utasítás, kezelési útmutató nyomás expressz gyártási idővel. Tervezze meg a kiadványt, a nyomtatást bízza ránk.

Kupon

A CEWE Nyomda vállalja a kuponfüzetek és kuponok gyártását gyors határidővel. Kérjen ajánlatot sorszámozott kuponra bátran!

Leporelló

Mindegy, hogy göngyölt -, harmonika – vagy sátor formájú hajtást választ, a gyors és minőségi leporelló nyomtatás nálunk garantált.

Molinó

Molinó – azaz reklámponyva nyomtatás strapabíró öntött ponyvából. Kültéri vagy beltéri felhasználású molinó nyomtatás kiváló minőségben!

Rajtszám

Tudta, milyen sok esemény alapeleme a rajtszám? A rajtszám készítés különös precizitást igényel mind nyomtatás, mind kötészet tekintetében.

Roll-Up banner

Roll-up banner készítés időzített kampányokra, rendezvényekre. Ponyva/roll up film nyomtatás prémium kivitelezésben, extra kiegészítőkkel!

Stancolt dosszié

Stancolt dosszié nyomtatás a CEWE Nyomdánál gyorsan, költséghatékonyan. Kérjen ajánlatot céges dossziéra, kiegészítő termékekkel együtt!

Wobbler

Professzionális wobbler nyomtatás egyedi méretekben már alacsony példányszámban is. Tervezze meg a polcbelógót ízlés szerint!

Kártyanaptár

Kártyanaptár nyomtatás különböző formátumban, egységesen kiváló minőségben! Lepje meg üzleti partnereit céglogóval ellátott zsebnaptárral!

Ajándékkártya

Legyen szó vásárlóknak ajándékozott utalványról, vagy egy szívhez szóló kártyáról a karácsonyi meglepetések mellett, a minőség garantált.

Könyvjelző

Szerkessze meg a könyvjelzőt ízlése szerint. A nyomdakész anyag feldolgozása digitális technológiánknak köszönhetően rendkívül gyors.

Biegelés

Nyomdai megrendelés esetében a nyomtatás mellett a kötészeti eljárásnak is fontos szerepe van. Vállaljuk a vastagabb papírok biegelését is.

Fóliázás

A fóliázott nyomtatott papír erősebbé, ellenállóbbá válik, a fólia pedig meggátolja a festék kopását. Matt vagy fényes változatban, igény szerint!

Irkatűzés

A rövidebb terjedelmű kiadványok esetében az irkatűzés technika javasolt, tehát a belíveket a gerinc mentén elhelyezett kapcsok fogják össze.

Pur ragasztókötés

A technológia biztosítja a stabil, erős gerincet könyveink esetében, így a nagy igénybevétel esetében sem romlik a minőség.

Keménytábla készítés

Az eljárás komoly nyomdai szakértelmet igényel. Biztosítjuk megrendelőink részére a kifogástalan minőséget a keménytábla készítés során.

Hajtogatás

Az ívek nyomtatását követően kezdődik a végtermék elkészítése: igény esetén az ajánlatban meghatározott méretre hajtogatjuk az íveket.

Spirálozás

A spirálozás igen népszerű kötészeti mód, hiszen egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Válassza a műanyag spirálozást, saját igénye szerint!

Vágás

A precíz vágáshoz profi gépek szükségesek. Az íveket a megrendelésben meghatározott méret szerint gyorsan és precízen vágjuk meg!

Lyukasztás

A teljes körű nyomdai szolgáltatás érdekében a spirálkötésre kész kinyomtatott ívek esetében természetesen a lyukasztást is elvégezzük.

Lakkozás

A lakkozás az egyik legnépszerűbb eljárás felületkezelés tekintetében, hiszen igényes és attraktív megjelenést biztosít a nyomatoknak.

Sorszám - vonalkód

Egyes termékek –rajtszám, bérlet, utalvány, stb. – funkciójukból adódóan a nyomtatás után megkövetelik a sorszám/vonalkód alkalmazását.

Indigo 5000

Gépparkunk legfontosabb tényezője a prémium HP Indigo 5000 nyomdagép, mely tökéletesen alkalmas perszonalizált nyomtatványok gyártására.

IPF 8300

A Canon IPF 8300 plotter remek nyomatminőséget (fotóminőséget) és egyedülálló színvisszaadást biztosít a 12 színű LUCIA rendszerrel.

Indigo 7500

A HP Indigo 7500 nyomdagépünk rendelkezik a legmagasabb prémium minőségű digitális ofszet nyomtatás valamennyi előnyével!