Átvételi lehetőségek, szállítás és fizetés - Cewe Nyomda

CEWE Nyomda átvételi módok

Átvételi, szállítási módok:

 • helyszíni átvétel
 • házhoz szállítás

Fizetési módok:
 • banki átutalás
 • utánvét
 • készpénz

 


Átvétel, szállítási és fizetési lehetőségek

A CEWE Nyomda célkitűzése, hogy elkészült nyomdai anyagai minél gyorsabban és egyszerűbben, biztonságosan eljussanak Önhöz. A kiválasztott szállítási és fizetési lehetőséget munkatársaink a megrendelés során egyeztetik Önnel.

Átvételi és szállítási lehetőségek

Nyomdai anyagai átvételére két lehetősége van:

 • Helyszíni átvétel a CEWE Nyomda budapesti telephelyén (http://cewe-nyomda.hu/kapcsolat)
  Cím: 1135 Budapest, Béke u. 21-29.
  Nyitva tartás: hétfő-péntek: 08:30 – 16:30
  A helyszíni átvételkor szállítási díjat nem kell fizetni.

 • Házhoz szállítás a GLS Futárszolgálat által, a GLS Futárszolgálat szokásos díjszabása és szolgáltatása szerint.
  Szállítási díjak:
  1-10 kg: 800Ft + Áfa/csomag/cím
  10-40 kg: 1600Ft + Áfa/csomag/cím

  100 000 Ft értékhatár feletti nyomdai megrendelés, vagy előzetes banki átutalással történő fizetés esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Fizetési módok

A kész nyomdai termékei fizetésére több lehetősége van:

 • Előzetesen, banki átutalással: nyomdai megrendelésének árát a CEWE Nyomda által elektronikusan átküldött díjbekérő/számla alapján lehetősége van előzetesen, a cég bankszámlájára átutalni.

  Helyszíni átvétel esetén: helyszíni átvétel esetén lehetősége van előzetes, banki átutalással történő fizetésre. Amennyiben nettó 100 000 Ft feletti értékhatár felett rendelt nyomdai termékeket a CEWE Nyomdától és a telephelyen kívánja átvenni, kérjük, mindenképpen előzetes átutalással fizessen. Figyelem, az átvételkor mindenképpen hozza magával a banki átutalási bizonylatot!

  Házhoz szállítás esetén: amennyiben előzetesen, banki átutalással kiegyenlíti nyomdai számláját, akkor megrendelését – értékhatártól függetlenül – ingyenesen házhoz szállítjuk!

 • Utánvétes fizetéssel

  Házhoz szállítás esetén: a GLS Futárszolgálat általi házhoz szállítás esetén lehetősége van nyomdai megrendelésének utánvéttel történő fizetésére. Amennyiben az utánvétes fizetés meghaladja a nettó 100.000 Ft-os értékhatárt, a házhoz szállítás ingyenes!

 • Készpénzes fizetés

  Helyszíni átvétel esetén: amennyiben nettó 100 000 Ft értékhatárig rendelt nyomdai termékeket a CEWE Nyomdától és a telephelyen kívánja átvenni, lehetősége van készpénzes fizetésre. Szeretnénk felhívni rá a figyelmét, hogy készpénzes fizetés esetén a számla bankkártyás kiegyenlítésére nincs lehetőség!